Uutispäivityksiä kilpailuista ja testeistä, tuoreimmat uutiset ylimpänä
Testeissä saatu autoa taas paljon paremmaksi, ajetaan pieni testikisa vielä ennen Kouvolan SM-osakilpailua joka ajetaan 16.02.2019.
Kausi 2019 avattu Iisalmen Säästöpankkirallissa SM-osakilpailun toisella sijalla, voitto jäi 9,7 sekunnin päähän. Sarjaa jatketaan entistä nälkäisempänä Kouvolassa 16.2.2019!


Viikonloppuna 25.8.2018 käytiin Laitilassa ajamassa kauden neljäs junioreiden SM osakilpailu. Lammi-rallin jäljiltä kone oli saanut pahasti siipeensä ja jouduimme näin ollen vaihtamaan kisaan uuden. Ehkä jopa pienenä yllätyksenä kotiintuomisina kuitenkin parit pohja-ajat ja nuorten Sm-luokan kolmas sija. Vielä kun kuljettaja oli kuumeessa niin tulos oli varsin maukas. Toki voitto jäi vain 5 sekunnin päähän ja jätti hiukan hampaankoloon. Paljon ollaan menty eteenpäin ja nyt ollaan vauhdin puolesta voittokamppailussa mukana💪. Sarjan viimeinen osakilpailu ajetaan kuukauden päästä Heinolassa, ja kaiken osuessa nappiin voi olla vielä mahdollisuudet sarjataulukossa mitaleille.

Luokkavoitto komeasti kotiin Kaivutyö Salmela rallisprintistä Uuraisilla 14.7.2018. Voitto irtosi tiukalla neljän kymmenyksen erolla kilpakumppaniin.


Viikko Kouvolan SM-rallin jälkeen ajettiin alustatestejä ja saatiinkin taas hyviä uusia ideoita.

Sieltä se tuli! Kolmansia Nuorten Sm kotikisassa 9.6.2018 Kuljetus Tuuri rallissa! Kisaan lähdettiin ilman suurempia odotuksia moottoriongelmien jäljiltä ilman juuri minkäänlaista testiä. Ajotauko näkyi ensimmäisillä kilometreillä, ja näin meinattiin tehdä jo lähempää tuttavuutta sähkötolpan kanssa. Ajo kuitenkin parani loppua kohden ja maaliin päästiin ilman isompia tilanteita. Kärkeen on vielä matkaa, mutta ei kuitenkaan mahdottomasti. Seuraava osakilpailu ajetaan 25.8 Laitilassa. 

Netbaron ralli loppui nelospätkällä ylivoimaiselta kärkipaikalta moottoriongelmaan. Nyt vain auto kuntoon ja katseet kohti 9.6 
Kouvolassa ajettavaa Kuljetus Tuuri rallia. 

Pohjola-rallissa ajettiin hyviä ek-aikoja mutta jarruongelmat vaivasivat edelleen ja sijoitus ei ollut odotetun mukainen.

Kauden ensimmäinen ralli on päristelty Kangasnìemellä. 2 pätkän ulosajo jossa meni reilu 4 minuuttia ja jarruongelmat tekivät kisasta vaikean. Tuloksena sija ynnä muut. Pätkajat ongelmista huolimatta toivat luottoa tuleviin kisoihin. Suurkiitos huollolle ja kartturille, että saatiin tärkeitä ek kilometrejä lisää. Kausi jatkuu helmikuun lopulla Oulun Pohjola-rallissa. 

Valmistautuminen ensimmäiseen kilpailuun Kangasniemi Ralliin 3.2.2018 täydessä vauhdissa!

Ford Focuksen tilalle tullutta Toyota Yarista on testattu ahkerasti, auto tuntuu todella hyvältä ajaa ja aika mukaviin säätöihin ollaan päästy. Uutiset